pirmdiena, 2013. gada 25. februāris

Izlaiduma gads: Kryolan, vol.2

 
HD Micro Finish Powder

HD Micro Finish Powder, dēvēts arī par High Definition Powder, latviski - pūderis, kas piemērots grimam, ko filmē ar augstas izšķirtspējas kamerām. "Izlaiduma gads" tika filmēts ar RED kameru, kuras ižšķirtspēja var būt līdz pat 4K - kā mūsu galvenais operators skaidroja - lielāka izšķirtspēja, kā cilvēka acij. Un acs, starp citu, ir ārkārtīgi, ārkārtīgi jūtīga.

HD kosmētika tiek gatavota no īpaši smalkām daļiņām, mans skaidrojums kā cilvēkam operatoram - grimētājam - tik smalkām, ka kamera tās neredz, taču redz to radīto efektu - ādas toņa izlēdzināšanu un matējumu.
HD pūderis gan nav izgudrots tādēļ, lai Matētu ar lielo sākumburtu - tam ir paredzēti pūderi parastie. Šis produkts, kā visi viņa brāļi, pirmkārt, fiksē grimu, otrkārt, matē - taču iegūtais rezultāts, kas ar aci liksies ne pārmērīgi, tomēr pieklājīgi nomatēts, kamerā šķitīs pat diezgan spīdīgs - bet tieši tik, cik normāla, veselīga cilvēka āda. Vienvārdsakot, dabisks efekts.
Pats produkts ir tiešām labs, godam pilda savu funkciju. Konkrētais tonis MSPI izskatās balts, taču, tāpat kā citi tam līdzīgie, ir caurspīdīgs. Uzlikts uz ādas praktiski nav manāms, nopūderētā vieta tikai ir ar savādāku, gludāku, matētāku faktūru.
Diemžēl mīnuss ir iepakojums, kastīte ir glīta, taču grūti attasāma - bet, kad tas izdodas, daudz mantas aiziet pa gaisu - jo, tā kā šis pūderis sastāv no ļoti smalkām daļiņām, tās ļoti viegli un skaisti (izskatās kā dūmi) lido projām pie katras izdevības. Tādēļ pēc pāris filmēšanas dienām pārbēru to mazākā trauciņā - tad problēmu vairs nebija.
 
HD Micro Foundation Matifying Fluid - pirmkārt - ļoti slikts iepakojums. Tā kā nefilmējām visu vienā paņēmienā, bet gan pa gabaliem, starp pirmo un otro filmēšanas etapu pagāja, šķiet, kādi pāris mēneši, pa kuriem šis tonālais krēms acīmredzot ieņēma tādu konsistenci, ka vairs ar pumpīti (kas, manuprāt, ir vislabākais un ērtākais tonālā krēma iepakojuma veids) no burciņas ārā nebija dabonams. Un tā es to ilgi nēsāju līdzi, bet nelietoju. Ne pārāk ilgi pirms filmēšanas beigām, kad izbeidzās HD pūderis, es pārgriezu plastmasas pudelīti un iekratīju iztīrītajā pūdera traukā.
Taču pats produkts - visu cieņu, lai gan dēļ diezgan mīksti biezās tekstūras un, ka uzklājot šķiet pasauss (tādēļ piemērotāks taukainākām ādām), sākumā var šķist, ka ar to ir grūti apieties, pēc uzklāšanas parāda izcilu noturību un godīgu uzvedību.

 
HD Micro Foundation Matifying Fluid (HD pūdera trauciņā), HD Micro Foundation Sheer Tan 


HD Micro Foundation Sheer Tan - mousse - putu formāta tonālais krēms, tonis 170
 
No kreisās: HD Micro Foundation Sheer Tan, tonis 170, HD Micro Foundation Matifying Fluid , tonis varētu būt 150 (burciņa aizgāja nebūtībā jau sen), HD Micro Foundation Sheer Tan tonis 110

HD Micro Foundation Sheer Tan - putu formas HD tonālais ar fantastisku karameļu/šokolādes krēma smaržu un konsistenci. Bauda strādāt!
Kad ir aprasts ar smaržu un garšu un konsistenci, labi klājas, rada matētu efektu un nebēg projām. Tonis 170 ir diezgan patumšs, tas derēja tumšākajām sejām, kamēr 110, kas izskatās patumši pelēks, lieliski derēja vidēji gaišajām ādām, atkal, tāpat kā pirms tam minētais pelēcīgais korektors, labi piemērojās sejas tonim. Arī viens no maniem lielajiem grimasomas priekiem un lepnumiem. To veicināja arī ļoti patīkamais iepkojums - vienkāršas formas pasmaga, eleganta burciņa.

No Kryolan dekoratīvās kosmētikas "Izlaiduma gadā" tas viss, nākamais - asinis, asinis, asinis! Mākslīgās, protams. Un vēl pāris specefektu produktu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru