pirmdiena, 2013. gada 25. februāris

Izlaiduma gads: Kryolan, vol.1

Darbi un nedarbi manus labos nodomus mazliet piebremzēja - un tikai tagad pildu, ko solīju pirms nedēļas desmit dienām (!!!)- tās paskrējušas nemanot. Tātad, otrs mans prieks (vēl bez lieliskās komandas un Dzintara) bija Kryolan produkti. Tā ir vācu kompānija, kas nu jau 66 gadus ražo profesionālo kosmētiku teātrim, kino, TV - un, protams, arī ikdienas lietošanai. Jau no pašiem manu grima gaitu sākumiem šī kosmētika un dažādi piederumi ir bieži sastopami manā grima koferī un daži viņu produkti, manuprāt, ir neaizstājami.Kryolan pārstāvji Latvijā mūsu filmai deva ļoti patīkamu atlaidi, sirsnīgs paldies viņiem par to (man tik tiešām neviens par šo slavināšanu nemaksā - es tikai saku, ko domāju)!




Augšējā rindā no kreisās:) : Korektoru palete "DC (Dermacolor) Camouflage Quintett",
apakšējā rindā: HD Micro Finish Powder, HD Micro Foundation Glamouring Flow, HD Micro Foundation Sheer Tan
Šoreiz par to, kas augšējā rindā:
DC Camouflage Quintett: man, kā šķiet, ir palete DQ3 - nekur tas diemžēl nav minēts. Toņi pēc kārtas: D0, D3, D5, D55, D64


DC Camouflage Quintett: man, kā šķiet, ir palete DQ3 - nekur tas diemžēl nav minēts. Toņi pēc kārtas no lejas: D0, D3, D5, D55, D64. Komplektā bija arī otiņa, kura, diemžēl jau sen pazudusi. Diemžēl, jo labi noderēja. Un vāciņā iekšā arī spogulītis.
DC Camouflage Quintett:
 mans visu laiku  mīļākais Kryolan produkts ir korektors, īpaši - viens konkrēts tonis -  - ceturtais aplītis no kreisās puses (bildes fonā, nefokusā)/lejas - pelēcīgs tonis - (Dermacolor light mini paletē, kuras diemžēl nebija veikalā, kad iegādājos vajadzīgo filmai - tonis A3 - izcila palete - gan profesionāļiem, neprofesionālim tāda palete ikdienas lietošanai nav nepieciešama)) izcils pumpu un dažādu citu sarkanumu aizmālēšanai - pirms dažām dienām mana kolēģe fantastiski ar to aizkrāsoja meitenei pusseju, kas bija sarkana no alerģijas. Rezultāts - izcils.
Šis tonis ir mani arī glābis, kad ārkārtīgi īsā laikā kadram ir bijis jāaizkrāso vairāki (pumpaini) puiši - ar tonālā otu pa visu seju - tonis piemērojas ādas krāsai un nomaskē nesmukumus, pūderis pa virsu un - varam filmēt!
Arī pārējie toņi ir ļoti labi - abi gaišākie lieliski maskē lokus zem acīm bāliem un ļoti bāliem cilvēkiem (vai, piemēram, ziemā), abi tumšākie - normālas un tumšākas ādas krāsas īpašniekiem (un vasarā).Korektors ir noturīgs, ražotājs pat apgalvo, ka izturēs peldēšanos un karstumu. Un man pat īpaši tam negribas iebilst. Ilgu mūžu korektoram!!!


LC Lip Rouge Mini-Palette
 
Toņi LC001 - LC008
Toņi LC009, LC010, LC149, LC152, LC142, LC153, LP653, LP694 (pēdējie divi - vienīgie perlamutra toņi paletē)

 LC Lip Rouge Mini-Palette
16 krāsu lūpu palete arī bija viens no maniem priekiem un acuraugiem filmas laikā. Labi, pietiekoši dažādi, "ejoši" toņi, jaucami savā starpā, tātad - daudz vairāk, nekā 16 - lielākā daļa, par laimi, matēti, perlamutrīgos vajadzības gadījumā piejaucot pie matētajiem, rezultātā ir perlamutrīgs vēlamais tonis. Pieņemami noturīgi, patīkami krēmīga tekstūra, bez smaržas. Vērtīga manta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru