ceturtdiena, 2013. gada 7. februāris

Izlaiduma gads, Dzintars, vol.2


Šeit - dekoratīvā kosmētika.
 
 
 


Melna, plūmju toņa, tumši zila skropstu tuša


Be Trendy superpagarinoša un apjomu palielinoša skropstu tuša, melna, plūmju tonis , tumši zila- pagarinoša - jā, apjomu palielinoša - nedaudz. Gumijas birstīte mani priecē - tās man patīk labāk par vecā stila birstītēm, garākie sariņi izkārtoti trīsstūra formā - tas tā , manuprāt stilam, funkcionālu jēgu no tā neredzu, bet varbūt ir. Kopš maija pat nemēģina saķept, birstītes galā kunkuļu nav - to nav vispār. Kvalitāte ļoti pieņemama. Vienīgais mīnuss - ne tumši zilā, nedz plūmju krāsas tuša īsti nav redzamas kā krāsainas. Jauki, ka jauniešiem domātais produkts nav kliedzoši bezgaumīgā tonī, tomēr varēja būt košāks. Un noformējums, lai gan man īsti neiet pie sirds, ir piemērots tīņu auditorijai, popsīgs, mirdzošs.
 


Hit lūpu spīdums, Actual higiēniskais lūpu balzams, Be Trendy vaigu sārtums
 

Persiku toņa un vēsi rozā lūpu spīdums
 
Hit mirdzošs lūpu spīdums, man tikuši divi no vairākiem toņiem - persiku un vēsi rozā - arī domāts jauniešu auditorijai, tādēļ drīkstētu mirdzēt, cik vien tīk. Tomēr mirdzumu līmenis saglabāts saprātīgs, kas man (un kinokamerai) liekas patīkami. Diezgan ļoti lipīgs, bet ar šo netikumu sirgst 99,9% lūpu spīdumu.
Katrs tonis ir atradis savu filmas varoni un laimīgi uz šo meiteņu lūpām arī bija sastopams.
 
Actual lūpu balzams ir mans prieks un acuraugs, glīti iepakots, labi strādājošs, bez krāsas. Visu laiku domāju, ka arī bez smaržas, bet tikko izlasīju, ka ar vieglu augļu un karameļu aromātu. Un ir gan, tiešām, smaržo, ļoti diskrēti, bet garšīgi! Uz galvenās aktrises lūpām atrodams katrā kadrā - un ļoti bieži arī pārējo meiteņu smaidos. Man tika piešķirti divi, viens izlietots līdz pēdējam, otram filmas vidū izdevās paslēpties un atrasties tikai atkal uz beigām, tikai tādēļ kaut kas vēl ir izdzīvojis.

Be Trendy krēmveida vaigu sārtums (persiku tonis T2) pirmoreiz ieraugot, uzreiz sapriecājos, iegādājos pati sev, bet ar skumjām konsatatēju, ka šis nav Dzintara veiksmīgākais produkts. Uzlieku - un pēc brīža jau vairs neredzu. Diemžēl arī pēc atkārtotām, cerību pilnām pārbaudēm sapratu, ka man ar šo produktu saskaņas nav.

 
 
Gan augšējā attēlā, gan šeit no kreisās puses toņu numuri: T1, T2, T30, T9, T4, T13, T28

 
Be Trendy lūpu krāsa
7gb manā grima somā, sākot ar gaiši vēsi rozā, beidzot ar piesātināti silti tumši sarkanu arī bieži noder. Visām ir viegli mirdzumi, neviena nav pārāk sedzoša - bet uzskatu, ka jauniešu līnijai ļoti piemēroti. Noturība gan varēja būt labāka, bet kopumā esmu apmierināta ar šo produktu. Visi rozīgie ir aktīvi filmējušies daudzās dažādās ainās, sarkanais ir parādījies vien pāris reizes - uz vienas satriecošas rudmates un vienas droši-izmēģini-uz-manis-vistrakākos-grimus varones lūpām.
 
Be Trendy mirdzošās birstošās ēnas, toņi no kreisās: T3 sudrabs, T7 rozā pērle, T2 persiku tonis
 
T3 sudrabs, T2 persiku tonis, T7 rozā pērle
 
Be Trendy mirdzošās birstošās ēnas (toņi: T3 sudrabs, T7 rozā pērle, T2 persiku tonis), savukārt pēc filmas beigām ar prieku iekrāmētu savā personīgajā grima koferī. Tās itin labi (īpaši rozā pērle) sacenšas ar citiem manā īpašumā esošajiem stārpūderiem. Sudrabs un persiks ir ar lielākiem mirdzumu gabaliem, ja tā var teikt, pērle - smalkāka - bet visi ļoti glīti un ejoši toņi. Tīņu disenei - perfekti, profesionālam grimētājam - absolūti noderīgi.
 
Man prieks, ka pateicoties filmai + Dzintaram pamēģināju lietas, ko visdrīzāk nebūtu pati iegādājusies - un arī citi uzzināja par dažādām jaukām lietām un zinu, ka ir arī šo to iegādājušies.
Īsāk sakot - ļoti patīkams pārsteigums!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru