trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Izlaiduma gads: un citi zvēri

Un te - atlikušie labie kareivji.
 

Maybelline The Colossal Volume Express skropstu tuša Glam Brown tonī, Rīgas farmaceitiskās fabrikas glicerīns, Max Factor Facefinity all day flawless 3 in 1 praimeris/tonālais krēms/konsīleris tonī Warm Almond (nr. 45) un Paris Memories melns acu zīmulis.

Maybelline The Colossal Volume Express skropstu tuša Glam Brown tonī, Paris Memories melns acu zīmulis, Max Factor Facefinity all day flawless 3 in 1 praimeris/tonālais krēms/konsīleris tonī Warm Almond (nr. 45).
Galvenās lomas tēlotājai lietoju Maybelline brūno skropstu tušu, pirkšanas brīdī tā bija viena no lētākajām, taču, kā zināms, noteikti ne no sliktākajām. Gaumes, protams, ir dažādas, bet man, to lietojot vienā kārtā, viss patika.
Izskatās dabīgi, ja liek uz gaišākām skropstām, akcentē, laba noturība, nebirst, nav kunkuļaina. Nekādu problēmu. Divās vai trīs kārtās liekot, protams, skropstiņas saķep un veido adatas, tādēļ, ja man būtu vajadzējis biezu, bet dabisku klājumu, es izvēlētos biezāku tušu vai šo pašu uz pāris stundām atstātu vaļā, lai pažūst.

Nākamais rindā ir melnais Paris Memories acu zīmulis, lēts, labā mīkstuma pakāpē, pieņemami noturīgs. Normāls, cienījams lētucītis.

Max Factor tonālais krēms, kurš teorētiski ir arī praimeris (t.i., bāze) un konsīleris (t.i., korektors), ir tikai un vienīgi tonālais krēms. Vidēji sedzošs, ar "iebūvētu" matētu efektu, labi klājas, taču noteikti bāzes pienākumus nepilda un arī vidējie aritmētiskie loki būs jāaizsmērē ar atsevisķu līdzekli. Viegliem lokiem gan derēs, pūderis - matētam izskatam nav nepieciešams, noturībai - gan.
Noturība vidēji laba/laba.
Patīkami, ka konkrētais tonis (Warm Almond, nr. 45) ir ļoti gaišs, gaišāks, nekā citi šī paša ražotāja tonālie krēmi ar tādu pašu numuru un nosaukumu. Mulsinoši, bet noderīgi - jaucot savā starpā, var dabūt labas toņu gradācijas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru