trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Izlaiduma gads: Essence

Piedošanu, ka raksti man te top lēkmjveidā - 1) nekad neesmu bijusi kārtīga un sistemātiska, 2) bija visādas lietas darāmas, 3) bija vairākas dienas brutāls darbs darāms un pēc tam - vajadzīgs laiks, lai atkoptos un atkal spētu pārspļaut pār lūpu.
 
Tātad, tāpat ailītē "labi un lēti" ierakstāmi arī "Essence" produkti. Manos krājumos bija divi vaigu sārtumi, trīs lūpu zīmuļi un viens acu zīmulis.
 
Sārtumi no augšas: Nr. 10 adorable, nr.30 secret it - girl, zīmuļi no kreisās: 05 soft berry, 06 satin mauve, 04 honey bun, brūns acu zīmulis, iespējams, tonis Teddy.

 No augšas: nr. 10 adorable, nr.30 secret it - girl
 Sārtumi ļoti skaistos, svaigos toņos, varu piekrist rakstītajam uz iepakojuma: silky soft blush for a fresh looking complexion all day long, tiešam mīksts&maigs, noturība - varbūt ne gluži visu dienu, bet kopumā laba. Vienīgais mīnuss manās kinoacīs - mirdzumi. Bet tā kā lētajā galā man neizdevās atrast sārtumus bez spīdumiem, tad šeit tie ir pietiekoši nelieli, lai es uzdrīkstētos skaļi sūdzēties.
Bezproblēmu produkts - glīti toņi, labi "ņemas"uz otas, labi klājas, labi tušējas, pārdozēt grūti pat neprofesionālim.
Ak, jā, adorable tonītis pēc lidojuma uz zemes centru, kura laikā atdūrās pret grīdu, diemžēl atteicās palikt vienā gabalā. Saberzu līdz galam, pārbēru vecā krēma trauciņā un - voilà - birstošais vaigu sārtums gatavs.

No kreisās: 05 soft berry, 06 satin mauve, 04 honey bun, brūns acu zīmulis (Teddy?)
Lūpu un acu zīmuļi - laba, matēta dabīgo toņu klasika, protams, neatbilst ikkatrai lūpukrāsai, kas ir manos krājumos, bet pēc tumšuma/siltuma ir itin labi piemērojami vajadzībām. Savu darbu (palīdzēt lūpu krāsiņai turēties pie lūpiņām ilgi un laimīgi) dara vidēji. Taču ir patīkami mīksti un labi klājas.

Acu zīmulis tumši silti brūnā tonī, kā man minēja, iespējams, ka tonis Teddy, ar vieglu zeltainu vizmu - mīksts, bet prot būt precīzs, viegli klājas, bet diezgan viegli arī nāk nost. Tātad, biezai, izteiksmīgai līnijai mazāk derīgs, jo tā viegli aizpeldēs nebūtībā, bet tievai un pie/starp pašām skropstu saknītēm būs pieņemams, jo no turienes izmukt ir grūtāk.

Ņemot vērā ļoti nelielās cenas - tiešām neslikti produkti, esmu pamēģinājusi arī Essences bronzeri, tādu lielu un apaļu, patika - un arī manas kolēģes par to izsakās atzinīgi. Man pašai ir viena bēšīga nagulaka ir minimirdzumiem un patīkamu, platu otiņu, kas ļoti palīdz krāsas uzklāšanai, glīts tonis, noturība gan ne pati labākā, bet cenas dēļ nav žēl nagus pārlakot kaut katru dienu.

2 komentāri: