ceturtdiena, 2013. gada 14. marts

Pirkumi: Inglot

Kā ļoti daudzas jaunas dāmas, ļoti sapriecājos, kad uzzināju, ka Inglot atvērs veikalu Rīgā. Pirms vairāk kā mēneša arī devos to izpētīt un, protams, mājās atgriezos ar krāsaino maisiņu azotē. Bildes toreiz arī sataisīju, bet ilgi nesaņēmos aprakstīt. Cenas gan vairs nevarēšu pateikt, atceros tikai, ka palete bija apmēram 4.50 un kopā samaksāju virs 30 latiem.

Tātad, mani ieguvumi:


acu ēnas, lūpu spīdums, ēnu bāze, paletīte.
Par paleti - visu savu apzinīgo grimētājas mūžu krēmus tonālos krēmus, lūpukrāsas utt, utjpr liku uz rokas. Taču pēdējā laikā sastapu vairākas kolēģītes, kas to visu liek uz metāla plāksnes.
Pirmkārt - DĀ, kā man tas neienāca prātā ātrāk - tā ir higiēniskāk, visādi mikrobi pa ādu var dancot - kaut gan es cenšos vienmēr rokas pirms darba nomazgāt - vai vismaz notīrīt ar mitrajām salvetēm. Otrkārt - ekonomiskāk, jo āda produktus mēdz iesūkt, arī oksidējas uz rokas tie ātrāk (tam laikam palīdz ķermeņa siltums?).
Treškārt, kas gan izriet no otrkārt - ir dzirdēts, ka ilggadīgām grimētājām rokai vietā, kur tiek likti visi produkti, āda noveco ātrāk. Tātad, kaut krunkainība ir neizbēgama, vismaz jācenšas to neveicināt.
Un ceturtkārt, ar netīru roku iebraukt savā baltajā krekliņā vai melnajā žaketē ir DAAAUDZ vieglāk, nekā ar paleti. Un speciālo "grima drēbju" (kuras ir neglābjami raibas) man jau pietiek.
Secināju, ka izklausās saprātīgi un, lai gan ne pārāk cītīgi, bet tomēr meklēju šādu lietu, līdz beidzot ieraudzīju to Inglot veikaliņā. Urā, nu es arī dzīvoju higiēniski un man patīk!
Lūpu spīdums Sleeks Cream, tonis 101 un acu ēnas no Freedom sistēmas, toņi: 393, 347, 387, 378.
2,5 grami katrā.


Acu ēnas nr.:393, 347, 387,  378, augšā bez bāzes, zemāk ar bāzi.

Tagad jau kādu laiku esmu cītīgi tās lietojusi un varu pastāstīt, kā tad īsti ar viņām ir. Pilnīgi godīgi - šīs, kopā ar pie manis jau iepriekš dzīvojušajām māsām, ir ārkārtīgi populāras!
393 ir mirdzoša, lieliska gaišajiem acu iekšējiem stūrīšiem un uz uzacs kaula, tāpat arī gaišajai plaksta daļai klasiskajā "stūrītī", kad gribas ko greznāku.
347 arī tiek lietota gaišajā plaksta daļā, lieliski der arī, ja acij jābūt "plikai", lai varētu izcelties laineris.
387 gan pagaidām ir vismazāk lietotā - laba kā "vidējā" ēna tumšākā vai "tumšā" ēna gaišākā klasiskajā "sturītī", kad gribas ko košāku.
378, savukārt, ir pati, pati populārākā no šīm visām - labi aizstāj jau pasen sabirušo Kryolan toni "Sudāna" (kas ir izcils, vienīgā vaina - pie magnētiskās paletes nelīpošs iepakojums, kā visām Kryolan ēnām, kas gan var tikt labots ar santīma, kapeikas vai eirocenta pielīmēšanu apakšā). Izcils tumšajiem stūriem, dūmakainām acīm, tumšām līnijām gar skropstām, tumšām uzacīm, arī netīrumus varētu lieliski nospēlēt (grimētāja specifika - reizēm arī jāsmērē, ne tikai jākrāso).
Diemžēl 347, 387 un 378, kurus līdz pat šim brīdim uzskatīju par matētajiem toņiem, tomēr sevī slēpj pavisam nelielu daudzumu mirdzumu, tomēr tie kalpo tik lieliski, ka pieveru acis uz šo netikumu.
Ļoti labs pirkums.
 
Un tagad - par ēnu bāzi, kuru darbībā var redzēt ēnu svaču bildē: katrs triepiens augšpusē ir uz ādas bez bāzes, bet turpinās jau uz bāzītes, robeža ir ļoti pamanāma.


Eye Makeup Base, nr.: 01, 5.5 grami
Kā foto var redzēt, bāze ārkārtīgi jūtami uzlabo ēnu piesātinājumu. Iepriekš lietoju Art Deco, kuras galvenais mīnuss (,manuprāt,) bija mirdzums, sniegums nebija tik labs un gala beigās tā arī diezgan ātri sakalta. Šīs pieredzes dēļ par Inglot bāzi arī nedaudz satraucos un lietoju netaupīdama - labāk, ja sakalst un ārā ir jāmet mazāk, nekā vairāk. Jo, lai gan, protams, to daru, nu nepatīk man mest ārā neizlietotus produktus, vai tas būtu sakaltis laineris vai sapelējis jogurts (atcerieties par bērniem Āfrikā!).
Rezumējums: labi strādā, NEMIRDZ, maigs, svaigs, bet ļoti neuzkrītošs aromāts, varbūt mani nedaudz mulsina konsistence - gribētos to nedaudz šķidrāku - bet kopumā - man patīk. Tad jau manīs, kā būs ar to kalšanu.
 

 
Lip Paint Sleeks Cream - lūpu spīdums, tonis 101, tilpums 5.5ml.

 Last but not least, lūpu spīdums, tonis 101, attēlā nav precīzs, bet diezgan tuvs gan. Maigs, drīzāk vēss, ideāli tuvs ļoti bieži sastopamajai dabīgajai lūpu nokrāsai, tādēļ arī ļoti "ejošs".
 Aplikators - klasiskais lūpu spīdumu "pūkainais", ar slīpu galiņu, pietiekoši neliels, lai īpašniece varētu precīzi to uzklāt, bet krietni par mazu, lai profesionāle/-is ar vienu paņēmienu varētu vienām lūpām nepieciešamo produkta daudzumu uzlikt uz paletes/rokas. Tas mazliet kaitina.
Viena kolēģīte nicinoši izteicās par šī produkta smaržu - biezu, siltu karameļu aromātu - jo pusprofesionālai un profesionālai kosmētikai nevajadzētu ne pēc kā smaržot, taču tā kā man karameles ir mīļas un Inglot ir tikai pusprofesionālais grims, tad es tikai pasmaidu un turpinu ostīt savu lūpu spīdumu.
Labs pirkums.

Tagad gaidu, kad šinī veikalā būs gatavas atlaižu kartes un gatavojos iztērēt ļoti daudz naudas, saraksts ir jau galvā izveidots.


4 komentāri:

  1. jau kopš veikala atvēršanas gribās uz Inglot, bet galīgi, galīgi tā Rīga Plaza ne pa ceļam :D no vienas puses labi - mans maks necieš :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kosmētikas veikalu apmeklējumi vienmēr ir saistīti ar iespaidīgiem materiāliem zaudējumiem:)

      Dzēst
  2. Ļoti skaistas ēnas, un lūpu spīdumam nav ne vainas, patīk!Lai labi kalpo! :)

    AtbildētDzēst